Магазин

На овие три знаци во април им се враќа старата љубов

На овие три знаци во април им се враќа старата љубов
На овие три знаци во април им се враќа старата љубов

Како и да ја дочекате оваа вест, треба да знаете дека ѕвездите никогаш не грешат и дека нема бегање од тоа што ви е запишано.

Откријте дали баш вие сте меѓу припадниците на Зодијакот кој во текот на овој месец ќе имаат можност за љубовна реприза.

РАК

Голема љубовна можност ве чека на работа, доколку сте сами и не излегувате често. Може да се заљубите во  Овен или во Стрелец. Во вашето срце може да се случи и некој од порано. Главно, ќе бирате остварени  партнери, кои се многу успешни во својата работа.

 

ДЕВИЦА

Кога е во прашање емотивната страна, не морате да правите драма доколку сте сами, бидејќи некој од  семејството може да ви биде одличен советник кога  е во прашање една личност. Можете да влезете во врска  со поранешен партнер, бидејќи сеуште сте под влијание на ретроградност, која не дозволува да се случи  нешто ново.

 

ЈАРЕЦ

Ќе мислите често на личност која емотивно ве повредила. Може да и се јавите, бидејќи мора да ја исполните  кармата која ја носите. Тестот кој ви се нуди е нешто што е неминовно и низ некој вид страдање ќе добиете на  значење и ќе се спознаете себе си низ некој вид одрекнување и пост. Доколку сте во врскаи немате намера да  поминувате низ истата приказна, која што не можете да ја измените, треба да се прилагодите или радикално  да пресечете.