Балкан

Момче одведено на испрашување за убиството на Јелена

Момче одведено на испрашување за убиството на Јелена

Момче од Црвенка денеска е однесено на испитување во полиција во врска со убиството на пејачката Јелена Крсмановиќ.

Како што јавува Блиц, момчето со иницијали И.Р. е одведено во станица да би било сослушано во врска со убиството на пејачката.

Момчето засега се испитува како граѓанин и не е осомничен.