Македонија

ФОТО: ГДОМ во Велес осум пати поброен од СДСМ

ФОТО: ГДОМ во Велес осум пати поброен од СДСМ

Огромен број на велешани денес излегоа на собирот организиран од Граѓанското движење за одбрана на Македонија и дадоа масовна поддршка за изборите да се одржат на 5-ти јуни и со тоа да се стави крај на кризата наметната од СДСМ.

Фотографиите покажуваа дека ГДОМ во Велес е осум пати поброен од протестот кој денеска во Велес го организираат СОРОС и СДСМ.

 

 Протест на СДСМ во Велес
Протест на СДСМ во Велес

veles-6 veles-4 veles-3 veles-dva

veles-gdom191-768x432 veles-gdom192-768x432 velesani-gdom-768x432 veles-gdom-190-768x432 veles-sporedba veles-0gdom-640x425 gdom-vo-veles-640x425