вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 60

Внимателно со конзумирање храна и пијалоци за време на празниците

Од Здравствениот дом информираат дека за време на празниците нивните дежурни ноќни пунктови како што се поликлиниката „Идадија“, Ченто, Чаир, Ѓорче Петров, Бит Пазар, Јане Сандански, Шуто Оризари и Драчево ќе даваат 24-часовна здравствена заштита.

Внимателно со конзумирање храна и пијалоци за време на празниците

Внимателно со конзумирање храна и пијалоци за време на празниците

Последни вести

Здравствениот дом Скопје им препорачува на граѓаните за време на претстојните празници да внимаваат на конзумирањето храна од животинско потекло и на алкохолот.

Од Здравствениот дом информираат дека за време на празниците нивните дежурни ноќни пунктови како што се поликлиниката „Идадија“, Ченто, Чаир, Ѓорче Петров, Бит Пазар, Јане Сандански, Шуто Оризари и Драчево ќе даваат 24-часовна здравствена заштита.

Во сабота од 8 до 16 часот ќе работи дежурната специјалистичка служба во поликлиниката Букурешт, а 24 часа ќе работи и Службата за Итна медицинска помош.

Најчитани вести