Македонија,Крими хроника

Исчезна осумнаесетгодишно момче од Скопје

Исчезна осумнаесетгодишно момче од Скопје

Четириесет и петгодишната В.С. пред два дена во полициска таница Карпош пријавила дека ден претходно исчезнал нејзиниот осумнаесетгодишен син, М.С.

Полицијата презема мерки за пронаоѓање на лицето.