Македонија

Камиловски: Ако има што да понуди, опозицијата да излезе на избори

Камиловски: Ако има што да понуди, опозицијата да излезе на избори
Камиловски: Ако има што да понуди, опозицијата да излезе на избори
Имаме сериозен проблем со групација на луѓе која е очигледно во процес на распаѓање и кој прави апсурдни потези, од краен вандализам во поклонение на истиот тој објект на вандализам кој претходно го вандализирала, вели во разговор за ТВ Нова академскиот сликар Марјан Камиловски.

-Јас веројатно ова што ќе го кажам го мисли цела Македонија, тоа е да се приберат, да спремат некоја програма, ако имаат што да понудат и да излезат на избори, а ние да си го дадеме нашиот глас, изјави Камиловски.