ТОП,Македонија

ГДОМ денеска во Градско, Радовиш, Крива Паланка, Кочани, Битола и Ресен

ГДОМ денеска во Градско, Радовиш, Крива Паланка, Кочани, Битола и Ресен
ГДОМ денеска во Градско, Радовиш, Крива Паланка, Кочани, Битола и Ресен

Големите народни собири во организација на Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ) низ цела Македонија продолжуваат. Народот е на нозе и е обединет околу идејата дека избори мора да има и дека само изборите се патот кон завршување на кризата.

Денеска за своето врвно демократско право сами да одлучуваат за својата иднина на избори ќе ја пратат граѓаните од Градско, Радовиш, Крива Паланка, Кочани, Битола и Ресен.

Избори се единствениот начин за ставање крај на агонијата во која се наоѓа Македонија. Македонија е обединета во еден глас: ова не смее да продолжи. Стоп за деструктивните сценарија, доста ни е од наметнатата криза. Избори мора да има! На изборите Македонија ќе победи!

Сите собири започнуваат во 19 часот, стои во објавата на ГДОМ.