петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 40

Делегации од МВР ќе им оддадат почит на загинатите полицајци во настаните во Диво насеље

Во делегациите од МВР кои ќе им оддадат почит на загинатите припадници од полицијата во Диво насеље, ќе бидат и високи полициски старешини заедно со командантите на ЕБР и ЕСЗ.

Делегации од МВР ќе им оддадат почит на загинатите полицајци во настаните во Диво насеље

Делегации од МВР ќе им оддадат почит на загинатите полицајци во настаните во Диво насеље

Последни вести

Делегации  од  Министерството за внатрешни работи предводени од министерот за внатрешни работи  Оливер Спасовски и директорот на Бирото за јавна безбедност Горанчо Савовски денеска и утре ќе присисутвуваат на помен и ќе им оддадат почит на припадниците на МВР кои загинаа за време на настаните во Диво насеље.

Како што е најавено, во делегациите од МВР кои ќе им оддадат почит на загинатите припадници од полицијата во Диво насеље, ќе бидат и високи полициски старешини заедно со командантите на ЕБР и ЕСЗ.

Најчитани вести