Македонија

ГДОМ во Велес – За Македонија се работи!

ГДОМ во Велес – За Македонија се работи!
ГДОМ во Велес - За Македонија се работи!
Велешани и вечерва со огромен број порачаа дека бараат одржување на избори на 5 јуни како решение за излез од политичката криза и напредок на Македонија.

Голем број граѓани на Велес му дадоа поддршка на Граѓанското движење за одбрана на Македонија на вечерашниот мирен собир порачувајќи дека „За Македонија се работи“.

veles gdom

veles gdom1

veles gdom2

velese gdom