Македонија

Дел од Бутел и Шуто Оризари утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека утре (петок ) без електрична енергија ќе останат:

  • Од 08.15 до 09.45 часот, дел од корисниците од нас. Радишани, Блокара Орашец, улица Бутелска 27 број 12. (општина Бутел )
  • Од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од селата Батинци- дел од м.в. Љубош. ( општина Студеничани ), како и корисниците од дел од ул. Козле – 1 (пат за манастирот св. Пантелејмон), (општина Карпош)
  • Од 09.30 до 15.00 часот, дел од корисниците од улиците: Дринска, Виничка, Вашингтонска и Нов Живот (општина Шуто Оризари ).