сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 19

Новинарка го нападна Кери во Рим: Вие ја создадовте Исламската држава! (ВИДЕО)

Обезбедувањето веднаш реагирало. Кери бил шокиран, како и неговиот италијански колега.

Новинарка го нападна Кери во Рим: Вие ја создадовте Исламската држава!

Новинарка го нападна Кери во Рим: Вие ја создадовте Исламската држава!

Поврзани вести

При неодамнешната посета на државниот секретар на САД, Џон Кери, на Рим, се случил голем скандал на прес-конференција.

Имено, при пресот, една италјанска новинарка станала и извикала: „Вие ја направивте Исламската држава!“.

Обезбедувањето веднаш реагирало. Кери бил шокиран, како и неговиот италијански колега.

Погледнете како тоа изгледало:

Најчитани вести