вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 16

Што кажуваат двете дупчиња на грбот за вас?

Се наоѓаат на местото каде се спојуваат две коски на карлицата и се гледаат само кај луѓето кои имаат генетски предиспозиции или соодветна големина на лигаментите.

leda-rupice-foto-hefty_800

Последни вести

Тие се викаат дупчиња на Венера и се мали кругови  кои се формираат на долниот дел на грбот кај мажите и кај жените. Кај мажите кои ги имаат овие дупчиња станува збор за дупчињата на Аполон.

Се наоѓаат на местото каде се спојуваат две коски на карлицата и се гледаат само кај луѓето кои имаат генетски предиспозиции или соодветна големина на лигаментите. Не можеме да одбираме дали ќе ги имаме или не, поради тоа што е во прашање генетиката.

89898_capture-20160425-173140

Тие се знак на добрата циркулација и здравото тело, а одлична циркулација е важен предуслов за  полесно постигање на оргазам.

Со оглед дека дупчињата на Венера се наоѓаат на место каде што нема мускули не е возможно да ги создадете со вежби, но доколку работите на елиминирање на вишокот маснотии овие дупчиња стануваат видливи.

Најчитани вести