Македонија

ФОТО: Радовиш со порака „За Македонија се работи“ и затоа одржување на избори на 5 јуни

ФОТО: Радовиш со порака „За Македонија се работи“ и затоа одржување на избори на 5 јуни
ФОТО: Радовиш со порака „За Македонија се работи“ и затоа одржување на избори на 5 јуни
Голем број на граѓани денеска излегоа на мирен марш во Радовиш, со поддршка на граѓанскиот собир кој го организира ГДОМ.

На граѓанскиот собир тие порачаа дека бараат одржување на избори на 5 јуни, бидејќи се работи за иднината на Македонија.

radovis