ТОП,Македонија

Штипјани со силна поддршка за ГДОМ

Штипјани со силна поддршка за ГДОМ

Штипјани во голем број и денеска му дадоа поддршка на Граѓанското движење за одбрана на Македонија – ГДОМ на мирниот народен собир.

Граѓаните порачаа дека бараат одржување на изборите закажани за 5. јуни, кои ги гледаат како решение за излез од политичката криза и напредок на Македонија.

gdom-stip1