Балкан

Трагедија: Наместо на матурска потона во вечен сон

Трагедија: Наместо на матурска потона во вечен сон

Голема тага и неверување владее во семејството на деветнаесетгодишната Јована Којиќ од Кикинда, која загина во сообраќајна несреќа.

 

Во бескрајна тага, пред куќата на семејството Којиќ пристигнуваа голем број на роднини, пријатели, другари, познаници.
jovana-kojik-640x362
Музичарите Јована Којиќ и Никола Радин од Кикинда загинале на патот Кикинда – Хоргош кога оделе на закажана свирка и  се судриле со Драган Хајдин, вработен на местото каде требало да настапат.