Македонија

Граѓаните на Неготино бараат избори на 5-ти јуни

Граѓаните на Неготино бараат избори на 5-ти јуни
Граѓаните на Неготино бараат избори на 5-ти јуни
Граѓаните на Неготино денеска масовно излегоа во градот со поддршка на народниот собир на Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

Тие бараат избори на 5-ти јуни и да се стави крај со нив на политичката криза.

gdom2-negotino

Порачаа дека За Македонија се работи и дека тие се тука да ја одбранат својата земја.

4gdom