Свет

Убиен вооружениот разбојник во Москва (ВИДЕО ВО ЖИВО)

Убиен вооружениот разбојник во Москва (ВИДЕО ВО ЖИВО)

Руската полиција го застрела вооружениот разбојник, кој влезе во банка во источниот дел на Москва и како заложници држеше шест лица.

За среќа ниту еден од заложниците не е повреден.