четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 51

Промоција на монографија за Есма Реџепова

esma-640x294

Поврзани вести

Делото „Монографија за Есма Реџепова-Теодосиевска“ од авторот Славе Николовски-Катин вечер ќе биде промовирана во Музејот на македонската борба за државност и самостојност во Скопје.

Издавач на книгата е книгоиздателството „Македонска искра“-Скопје и Здружението „Кралицата Есма и Стево Теодосиевски“-Скопје.

Монографијата ќе ја промовираат Васил Тупурковски и Јордан Плевнеш.

Најчитани вести