четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

Уште еден милионер во СДСМ – Колку „тежи“ Петре Шилегов?

Со исклучок на куќата од 306 метри квадратни, целиот имот кој вреди над милион евра, Шилегов го заработил во текот на својот работен век, заедно со својата сопруга.

Уште еден милионер во СДСМ – Колку „тежи“ Петре Шилегов?

Уште еден милионер во СДСМ – Колку „тежи“ Петре Шилегов?

Поврзани вести

Според имотниот лист Петре Шилегов тежи ни повеќе ни помалку туку 1.064.600 евра, објави порталот „Прес 24“.

Еве како е распореден неговиот имот.

Приходи – месечно
Петре Шилегов – 60.000 денари
Јасмина Шилегова – 11.000 денари
Правни консултантски услуги – 50.000 денари
Закупнина 67.000 денари
_______________________________
Вкупно: 187.000 денари

Имот
Стан 64м2 – 75.106 евра
Стан 87м2 – 97.000 евра
Стан 72м2 – 84.494 евра
Куќа 306м2 – 390.000 евра
___________________________
Вкупно: 646.600 евра

Возен парк
Ауди А4 – 24.400 евра
Мерцедес Б – 10.000 евра
_______________________
Вкупно: 34.400 евра

Злато и уметнички слики
Уметнички предмети – 49.000 евра
Злато и часовници – 130.000 евра
_______________________________
Вкупно: 179.000 евра

Кеш:
Исплата на добивка: 20.000 евра
Денарска штедна книшка: 4.100 евра
Парични средства: 167.500 евра
_________________________________
Вкупно: 191.600 евра

Удели и акции:
Удели: 12.300 евра
Акции: 900 евра
_____________________
Вкупно: 13.200 евра

Вкупен имот на семејството Шилегов:

Станбен простор: 646.600 евра
Возен парк: 34.400 евра
Злато и уметнички слики: 179.000 евра
Удели и акции: 13.200 евра
Кеш: 191.600 евра
____________________________________
Вкупно: 1.064.600 евра

 

Задолженост:
Кредит 15 години – 6.000 евра
Кредит 24 години – 160.000 евра
_______________________________
Вкупно: 166.000 евра

Со исклучок на куќата од 306 метри квадратни, целиот имот Шилегов го заработил во текот на својот работен век, заедно со својата сопруга.

Најчитани вести