недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 35

Платеникот Марчиќ кој инкасира 1 252 789 денари од Сорос, излезе да ја одработи сумата

Како што претходно објавивме, сопругот на поранешната пратеничка на СДСМ Маринела Тушева, Бојан Маричиќ бил вработен во Фондацијата СОРОС а сега е извршен директор на МЦЕО која е соросова продолжена рака.

Платеникот Марчиќ кој инкасира 1 252 789 денари од Сорос, излезе да ја одработи сумата

Платеникот Марчиќ кој инкасира 1 252 789 денари од Сорос, излезе да ја одработи сумата

Последни вести

Бојан Марчиќ, еден од најактивните демонстранти на „Шарената револуција“ секојдневно го одработува она што е „дебело“ платен.

Тој од НВО инфо центарот земал бруто по 27 344 денари за 2014та година, а во 2015-та дополнителни 30 466 денари.

Најчитани вести