Магазин

ВИДЕО: Како да направите хит плетенки во стилот на Ким

ВИДЕО: Како да направите хит плетенки во стилот на Ким

Овие плетенки се хит фризура, а станаа популарни благодарение на Ким Кардашиан. Погледнете како самите да ја направите оваа фризура и да бидете во тренд.