сабота, 26 ноември 2016  |  Вести денес: 12

Димитриев во увид на градежните активности на патот Миладиновци – Штип

sobranie-dimitriev

Последни вести

Премиерот Емил Димитриев денеска ќе изврши увид во градежни активности на изградба на автопатот Миладиновци – Штип.

Поточно тој ќе изврши увид на градежните активности на потегот кај делницата кај Свети Николе на 4 километри кон Миладиновце, на новата траса на автопатот.

Најчитани вести