четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 49

Петровски: Никој не негира дека невладини организации поделиле 37 милиони денари за хонорари

Пет невладини организации поделиле 37 милиони денари во хонорари. Народот веќе сфати за што станува збор, вели Петровски.

Петровски: Никој не негира дека невладини организации поделиле 37 милиони денари за хонорари

Петровски: Никој не негира дека невладини организации поделиле 37 милиони денари за хонорари

Последни вести

Не е прифатливо формирање на т.н. експертска влада, изјави Филип Петровски, поранешен пратеник на ВМРО-ДПМНЕ во „Отвореното студио“ на ТВ Нова.

Најчитани вести