Балкан

Погребан легендарниот Бата Живоиновиќ

Погребан легендарниот Бата Живоиновиќ

Српскиот актер Велимир Бата Живоиновиќ денеска беше испратен во вечното живеалиште.

Последен поздрав на легендарниот актер му упатија сопругата, децата, внуците, роднините, пријателите и колегите.

Бата Живоиновиќ почина во неделата во болницата Свети Сава по тешката битка со болест.