Магазин

Малку претерала: Славен модел во врска со 18-годишно момче

Малку претерала: Славен модел во врска со 18-годишно момче
Малку претерала: Славен модел во врска со 18-годишно момче

Една од најпознатите модели, Кејт Мос (42)  е во врска со 18-годишниот Џејк Куртис, син на славниот режисер Ричард Куртис, кој пак е близок пријател со Мос.

кејт мос и џејк куртис

Кејт често може да се види во друштво на Џејк, а последно тие беа забележани во ист автомобил како заминуваат заедно.

кејт мос и џејк куртис

 

мос

мос1