Магазин

„Пивофест“ од 14 до 17 јули

„Пивофест“ од 14 до 17 јули
„Пивофест“ од 14 до 17 јули

Од 14 до 17 јули ќе се оддржи овогодинешниот прилепски фестивал на пивото „Пивофест 2016“. И за овој 14. по ред „Пивофест“, повелете на добра забава, музика и скара.

Програма на изведувачи ќе биде објавена наскоро.