четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Изгубено е девојче во Скопје, помогнете да ги најде родителите

Изгубено деојче во Скопје, помогнете да ги најде родителите

Изгубено деојче во Скопје, помогнете да ги најде родителите

Поврзани вести

Елена Петковска, инаку советник во Општина Центар, најде загубено детенце. Во близина на Олимпискиот базен малото детенце и објаснило дека се вика Наде. Малата е веќе неколку часа со девојката која ја нашла.

Споделете за брзо да се врати кај родителите.

дете

Најчитани вести