вторник, 28 март 2017  |  Вести денес: 55

Пензионер од Штип доби „милионер џек пот“ од 1.311.708 денари

Добивката на штипскиот пензионер е четврта со милионски износ од тој тип игри на среќа на лотарија во изминатите два месеца.

penzioner

Последни вести

Пензионираниот конфекционер Павле П. од Штип е добитник на „Милионер џек пот“ од 1.311.708 денари на  Државна видеолотарија на Македонија.

Добивката на штипскиот пензионер е четврта со милионски износ од тој тип игри на среќа на лотарија во изминатите два месеца.

Добивките „Џек пот“ Државна видеолотарија на РМ  ги стартуваше на 1 јуни годинава.  „Мини џек пот“ добивките се во вредност од 5.000 до 10.000 денари, а за „Милионер џек пот“  од 1.200.000 до 1.500.000 денари.

Најчитани вести