Македонија

Дел од Сопиште, Ѓорче Петров и Карпош утре без струја

Дел од Сопиште, Ѓорче Петров и Карпош утре без струја

По добиеното известување од  ЕВН Македонија АД, РЦУК на Град Скопје ги известува граѓаните дека поради технички зафати во електро-мрежата

Утре без електрична енергија ќе останат:

  • од 08:30-10:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од с.Горно Соње ( Коштан) (општина Сопиште)
  • од 09:00-12:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од ул.Црногорска (општина Ѓ.Петров)
  • од 09:30-13:00 часот корисниците на дел од ул.Козле околу бројот 166 (општина Карпош)