среда, 23 август 2017  |  Вести денес: 0

Муцунски: ВМРО-ДПМНЕ е партија која создаде 160.000 нови работни места

Toј посочи дека новата политичка програма на ВМРО-ДПМНЕ ќе биде најсеопфатна, со проекти кои што се изработени од многу граѓани, експерти домашни и странски.

Последни вести

ВМРО-ДПМНЕ е политичка партија која што преку низата проекти што ги има имплементирано во последните години има направено големи промени во нашата земја, истакна денеска во Виница, Тимчо Муцунски од ВМРО-ДПМНЕ.

Посочи дека новата политичка програма на ВМРО-ДПМНЕ ќе биде најсеопфатна, со проекти кои што се изработени од многу граѓани, експерти домашни и странски.

-Сите тие проекти кои што ќе ги ветиме, ќе ги имплементираме така како што се ветени, во тие рокови и буџетски рамки. Веруваме дека на овие избори граѓаните на Р. Македонија ќе ја дадат довербата на ВМРО-ДПМНЕ, дека ќе имаме 63 пратеници за да може да формираме стабилна Влада која што ќе се бори за унитарна Македонија која ќе биде подобро место за живеење, посочи Муцунски.

Најчитани вести