Секс

Мирисите во голема мера може да влијаат врз расположението, а кога станува збор за расположението за секс потребни се мириси што ќе ве возбудат и ќе ги поттикнат вашите нагони.

Ружа

ruzza-1

Мирисот на ружата е еден од оние со кој никогаш неможете да погрешите, затоа што тој најдобро делува на женската енергија. Со други зборови овој мирис не ослободува и го поттикнува нагонот за љубов.

Сандалово  масло

maslo-sandalovo-drvo-1

Се работи за масло чиишто состојки се мошне слични на тестостеротнот и кој ги привлекува подеднакво и двата пола.

Јасмин