Крими хроника

Филмска престрелка на Партизанска

Филмска престрелка на Партизанска

Неофицијално, Д.Т. кој бил сам во автомобилот, ранет бил со три куршуми при возење, по што изгубил контрола врз своето возило (Голф 5) и се превртел неколку пати.

На местото на несреќата се врши увид, а напаѓачот е во бегство.
Надлежните најавуваат повеќе информации и детали во текот на денешниот ден.