Македонија

Снег во Македонија: Еве каде вее во моментов

Снег во Македонија: Еве каде вее во моментов

Jавното претпријатие „Македонија пат“ информира дека нивните екипи се постојано на терен и ги одржуваат сите патни правци проодни.

Оттаму апелираат на внимателно возење и прилагодување на брзината кон условите на патот.

Подетални информации возачите може да добијат на дежурниот телефон 02/25 61 502 или на веб страницата www.makedonijapat.com.mk.