Македонија

Укината забраната за камиони на Плетвар

Укината забраната за камиони на Плетвар

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила за планинскиот превој Плетвар, информира ЈП Македонија пат.

Забраната е укината во 11.45 часот.