Магазин

2CELLOS ја кренаа американската публика на нозе

2CELLOS ја кренаа американската публика на нозе

Прославеното музичко дуо 2CELLOS, зад кое стојат Лука Шулиќ и Стејпан Хаусер со својата изведба на познатата нумера на AC-DC, Thunderstruck ја кренаа цела Америка на нозе.

Тие настапуваа во најпознатото американско ТВ шоу, Today Show,  каде го промовираа својот трет студиски албум насловен Celloverse.