Секс

3 правила во сексот за кои малкумина ќе се сетат

3 правила во сексот за кои малкумина ќе се сетат

Постои голема листа на примери за сексуални етикети, како „прашајте пред да направите нешто настрано“, или „секогаш користете кондоми“. Сепак постојат и оние „помалку специфични правила“.

Уништување облека

Не ја фрлајте го фустанот на неизбришан под. Не го туркајте градникот и панталоните под креветот. Не ги замачкувајте омилените панталони со лубрикант. Кога ќе ја соблечете облеката во момент за занес, многу е тешко да се размислува рационално.

Од друга страна, како да се однесувате во таква ситуација? Да го соблечете градникот на жената, а потоа уредно да го ставите на стол или да го откопчате фустанот па да го закачите во шкаф? Нема облека која нне би преживеала еден час на под.

Преноќување по сексот

Зошто еден џентлмен би претпоставил дека е повикан да преноќи? На некои луѓе блискоста им е многу важен дел од односот, додека други едноставно утредента имаат обврски и не сакаат цела ноќ да ја поминат со некој.
Не им нудете пижами

Жените сакаат да им се понуди нешто удобно за спиење, од пижами подобра е маица, но ако имате пижами, задолжително понудете ги.