Македонија

Демонстрација за безбедноста на жичницата за време на невреме

Демонстрација за безбедноста на жичницата за време на невреме

Демонстрација за безбедноста на жичницата која се движи од Средно Водно до Милениумскиот крст денеска ќе спроведе Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“.

Од ЈСП Скопје соопштуваат дека демонстрацијата се однесува на сигурноста во случаи на вонредни ситуации и временски непогоди.