Македонија

Карпош денеска без вода

Карпош денеска без вода

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека денеска без вода, околу 12:24 часот, останале дел од жителите од населбата Тафталиџе во општина Карпош.

Прекинот во водоснабдувањето е поради дефект на приклучната цевка. Дефектот настанал на улицата Лондонска број 11, а корисниците од оваа улица без вода ќе останат се до санирање на дефектот.