вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 58

8-ми Септември неработен за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика информира дека четврток, 8-ми Септември 2016 година е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.

mtspppp

Поврзани вести

Министерството за труд и социјална политика информира дека четврток, 8-ми Септември 2016 година е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во Република Македонија им го честита Денот на независноста.

Најчитани вести