сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 2

Ад хок телото за медиуми го усвои деловникот

Начелно била изразена волја одлуките да се носат со консензус онаму каде ќе има јасни прекршувања.

mediumi

Последни вести

Ад хок телото за мониторинг на медиумите го усвои деловникот за работа. За да еден медиум добие казна ќе треба рака да кренат тројца од 5-те члена.

За одржување седница потребен ќе биде кворум од тројца но за да донесат одлука ќе треба да бидат едногласни.

Начелно била изразена волја одлуките да се носат со консензус онаму каде ќе има јасни прекршувања.

Најчитани вести