Магазин

ВИДЕО: Песната на Адел доби нов спот

ВИДЕО: Песната на Адел доби нов спот

Песната на Адел доби нов спот. Гица Прасица (Мис Пиги) повторно успеа да не насмее. Овој пат се „дрзна“ да направи пародија на големиот хит на Адел „Hello“,  ановиот спот беше прикажан на доделувањето на „American music awards“.

Погледнете го видеото.;