Магазин

Адел се налути: Јас сум плус сајз ама не толку многу

Адел се налути: Јас сум плус сајз ама не толку многу

Ребел Вилсон неодамна откри дека често ја мешаат со Адел и дека ја сметаат за нејзина двојничка по што странските медиуми објавија дека токму Ребел е избрана да ја толкува улогата на Адел во биографскиот филм.

Но, на Адел тоа воопшто не и’ се допаѓа.

Ќе видиме колку сето тоа е вистина. Ќе мора да бара …… дозвола од мене! Па треба и јас за нешто да бидам прашана, рече Адел.

Ребел Вилсон
Ребел Вилсон

Тоа што сум плус сајз не значи дека се согласувам со тоа мојот лик во филмот да го глуми ребел Вилсон, вели таа.

Од друга страна, Ребел смета дека оваа улога би и’ била одлична отскочна штица и пред се’ голема чест. Упатените велат дека Ребел со одредени модификации на филмот може да звучи како Адел.

Да не станев актерка ќе се натпреварував во Идол или во Икс фактор и би разбила, вели таа.