Магазин

Адел заработила 42,2 милиони долари без да работи ништо!

Адел заработила 42,2 милиони долари без да работи ништо!

Еве како Адел само седејќи дома и грижејќи се за бебето заработува неверојатна плата.

Во текот на минатата година Адел не издаде ниту една песна ниту имаше поголеми настапи,  а заработи неверојатна сума пари.

Таа само од продажбата на старите песни, албуми и снимки од концерти заработи 42,2 милиони дилари.

Пејачката најави нов албум за крај на годината, а ќе се вика само “25“.