ТОП,Македонија

Аднан Сума на Фејсбук: Оливер Спасовски е прекрасен човек

Аднан Сума на Фејсбук: Оливер Спасовски е прекрасен човек

Третоосомничениот во случајот „Фабрика за афери“, Аднан Сума се огласи на социјалните мрежи. Тој ги отфрли обвинувањата, призна дека фотографиите со премиерот Груевски се фотомонтажа, а за технички назначениот министер Оливер Спасовски вели дека е прекрасен човек.

adnan-suma-fejsbuk
Аднан Сума на Фејсбук: Господинот Оливер е прекрасен човек

Во Фабриката за афери покрај тоа што биле најдени голем број фалсификувани документи, исто така, најдени се и 70.000 незаконски прислушувани разговори, кои според првичните информации биле продавани. Повеќе за ова на следниот линк.