Македонија

„Адора инженеринг“ со специјална првомајска понуда на становите во Билјанини извори

„Адора инженеринг“ со специјална првомајска понуда на становите во Билјанини извори

По повод меѓународниот празник на трудот 1-ви мај и почетокот на туристичката сезона во Охрид, Адора инженеринг за своите купувачи има специјална понуда со најповолни цени на становите во објектот Билјанини Извори во Охрид, кои важат во периодот од први до трети мај.

За посетителите на Охрид во празничниот продолжен викенд, Адора организира промотивни настани во центарот на градот и на најпосетените локации на брегот на Охридското Езеро, каде граѓаните ќе ги добијат сите информации за понудата и подароци од компанијата. Специјалната понуда важи за граѓаните кои во Охрид или во компанијата во Скопје, ќе изберат стан во атрактивниот објект Билјанини Извори до 3-ти мај, а договорот за купопродажба и уплатата на станот ќе ги извршат најдоцна до 8-ми мај годинава.

Искористете ја оваа единствена можност, под најповолни услови да станете сопственик на вистински дом за релаксација и уживање во природните и културно-историски убавини на древниот Охрид, духовен и туристички центар на Балканот.