Македонија

„Адора“ подарува: За секој купен стан од 5 до 22 февруари – патување во Венеција

„Адора“ подарува: За секој купен стан од 5 до 22 февруари – патување во Венеција
„Адора“ подарува: За секој купен стан од 5 до 22 февруари - патување во Венеција

Сите купувачи на нов дом во Адора инженеринг од 5-ти до 22-ри февруари, по повод Денот на вљубените, компанијата ги носи на романтично патување во Венеција, градот на вечната љубов.

Петдневното патувањето за двајца со авионски превоз, во еден од најубавите градови во светот, уникатната убавица на вода и илјада мостови, е подарок за сите купувачи кои ќе купат и уплатат стан во новите објекти на овој потврден градежен бренд, Адора „Flatiron“ Скопје и Комплексот Аеродром Скопје.

Адора инженеринг, што секогаш продава повеќе од дом, грижејќи се постојано за своите купувачи со вредни подароци, внимание и изненадувања, по повод Денот на вљубените, сака за довербата на сите граѓани што ќе купат стан, да им возврати со незаборавно патување во Венеција и да им внесе многу љубов и среќа во новиот дом.