Магазин

Адријана Лима доби своја фигура во музејот „Мадам Тисо“

Адријана Лима доби своја фигура во музејот „Мадам Тисо“

Адријана Лима доби своја фигура во музејот „Мадам Тисо“. Лима која важи за една од најубавите манекенки на планетата воодушевено ја соопшти веста дека и нејзината возочна фигура ќе се најде во најпознатиот музеј во светот од овој вид.

-Многу сум возбудена да најавам дека ќе добијам возочна фигура во „Мадам Тисо“ во Њујорк оваа есен, напиша Лима на Твитер.

Адријана Лима доби своја фигура во музејот „Мадам Тисо“
Адријана Лима доби своја фигура во музејот „Мадам Тисо“

За таа цел во Музејот на Адријана и земале мерка, а планирано е нејзината фигура да се најде во поставката на музејот во Њујорк, во текот на оваа есен.