Крими хроника

Адвокатката која се самоуби била сопруга на познат судија

Адвокатката која се самоуби била сопруга на познат судија

Идентификувана е познатата битолска адвокатка која вчера претпладне си го одзема животот скокајќи од зграда во Битола.

Според информациите кои ги објави Битолски весник станува збор за 59 годишната С.Б. 

Полицијата согласно праксата не открива детали за случаи во кои станува збор за самоубиство.

Весникот пишува дека жената била сопруга на познат судија од Битола