Македонија,Политика

Адвокатот на Груевски испрати демант, ќе има и тужба за Заев

Адвокатот на Груевски испрати демант, ќе има и тужба за Заев

Адвокатот на премиерот Груевски, Никола Додевски, како негов полномошник испратил писмо со демант на прес-конференциите на лидерот на СДСМ, Зоран Заев, кои беа одржани во подлениве три дена.

Адвокатот во писмото воедно најави дека ќе биде покрената и тужба за клевета против Заев.