Македонија

Аеродром без вода

Аеродром без вода

Јавното прептријатие „Водовод и канализација“ информира дека поради дефект во 14 часот денеска без вода се останати корисните од дел од општината Аеродром.

Без вода е улицата Коста Новаковиќ, како и објектите на „Цеваир Холдинг“, ДБК, касарната Гоце Делчев и околните објекти.